Strategia De Pariuri Pe Colț - Sfaturi Importante Pentru Pariurile Pe Colțul De FotbalDe exemplu, este una dintre echipele de sus a ligii sau partea de jos a Ligii? Într-un joc de cupă, este una dintre Echipe în Premier League și cealaltă în campionat Divizia 2? Dacă există un joc FA Cup pentru a fi jucat între un top foarte puternică echipă din Premier League (cum ar fi Chelsea sau Arsenal) și o mai slabă divizie inferioară echipa (cum ar fi Cheltenham), atunci este mult mai probabil că va exista un număr mai mare de cornere în meci decât dacă două mai slabe echipe sau două echipe de top joacă unul împotriva celuilalt.

Acest lucru se datorează faptului că, în special în jocurile de cupă, https://novasportplay.bg/сайтове-за-залагания/echipa mai slabă este mult mai probabil să joace pentru a trage, mai degrabă decât să câștige și echipa mai puternică va fi încercarea de a câștiga. Echipele mai puternice au multe jocuri de jucat în Europa și sunt adesea și în alte competiții. Ei nu doresc să deseneze, deoarece acest lucru înseamnă că vor avea mai multe reluări. Ei doresc, de asemenea, pentru a evita un „supărat”, deoarece este jenant.

Echipe mai puternice vor ataca, prin urmare, mai mult și au mai multe fotografii pe obiectiv. Acest lucru înseamnă că echipele mai slabe vor admite de multe ori (da departe) mai multe colțuri, lovituri mai libere, mai multe penalități, mai multe arunca ins.

Portarul de la echipa mai slab va face mult mai multe salvează (unele dintre acestea vor face colțuri) și apărarea echipei mai slab de multe ori va lovi cu piciorul mingea pentru un colț de mult mai multe ori decât o echipă mai bună – o echipă puternică, întotdeauna încearcă să evite concede colțuri în loc preferând să lovi cu piciorul mingea pentru o aruncare de la margine sau păstrați mingea în joc și să încerce să treacă de la un coechipier sau un atacant.

Gandindu-ma la asta inseamna ca este mai probabil ca

Gandindu-ma la asta inseamna ca este mai probabil ca1.Echipa puternică va recunoaște foarte puține colțuri.
2.Echipa slabă va recunoaște o mulțime de colțuri.
3.Echipa slabă va admite de multe ori un colț imediat după un colț.
4.In a doua repriză, în cazul în care echipa mai puternică de atac nu a marcat ei vor aplica, probabil, mult mai multă presiune și să încerce chiar mai greu pentru a înscrie.
5.Echipa mai puternică va pune de multe ori mai mulți atacatori (greviști) pentru a obține un obiectiv care înseamnă chiar mai multe colțuri sunt probabil.

Când echipa mai slabă joacă acasă

În cazul în care echipa mai slabă joacă la domiciliu, atunci este probabil că acestea sunt de gând pentru a obține unele colțuri, cu entuziasm de meci primele zece minute este întotdeauna un pic ciudat. Echipa mai slabă vede primele zece minute ca o oportunitate de a presa echipa mai puternică pentru că au o mulțime de energie la început. S-ar putea înscrie apoi primul colț sau de a lua câteva în primele 15 minute. Pe măsură ce meciul continuă, probabil vor avea din ce în ce mai puține colțuri.

Echipa mai puternică va absorbi de multe ori presiunea timpurie și mai târziu atac, astfel încât să puteți aștepta numărul de colțuri echipa mai puternică devine pentru a crește mai repede.

Când echipa mai puternică joacă acasă
Echipa de acasă mai puternică cu mulțimea mai mare vrea să vadă o mulțime de goluri astfel încât se va aștepta echipa lor să apăsați de la bun început. Vă puteți aștepta la un număr mai mare de colțuri să se întâmple – în special pentru echipa de acasă – în această situație, precum și un număr mai mare de obiective.

Fie că echipele sunt defensive sau atacă

Fie că echipele sunt defensive sau atacăÎn mod clar două echipe care atacă ar trebui să creeze mai multe colțuri decât două echipe defensive care se joacă între ele, dar când ai o echipă defensivă care joacă o echipă de atac, s-ar putea să vezi și mai multe. Echipele Defensive de multe ori „dau” colțuri, deoarece acestea sunt mai bune la apărarea lor – le place, de asemenea, de multe ori pentru a ataca pe pauza de la un colț, care de multe ori duce la un colț „la celălalt capăt” – colțuri se poate întâmpla rapid atunci când atacă echipele joacă Echipe defensive.

Condițiile meteorologice
Plouă și bate vântul? Dacă este, veți vedea mai multe colțuri decât dacă este cald, uscat și însorit. Un teren umed înseamnă că mingea se mișcă mai repede decât de obicei și iese din joc mai ușor. De asemenea, jucătorii aluneca mai mult și mingea le lovește. Portarii aruncă uneori mingea alunecoasă și apărătorii trebuie să o dea afară pentru un colț.

Următorul joc pentru echipe
Echipele de Top au mai multe jocuri pentru a juca decât echipele inferioare, le place, de asemenea, pentru a încerca jucători noi sau tineri în competițiile de cupă și le place, de asemenea, să se odihnească jucătorii lor de top, dar echipele mai mici de multe ori să încerce să folosească aceiași jucători pentru fiecare joc. De asemenea, echipele inferioare sunt mai motivate în jocurile Cupei deoarece este singura lor șansă de a câștiga un trofeu. O echipă de top slăbită nu va fi la fel de bună ca echipa lor normală, așa că vă puteți aștepta să dea mai multe colțuri decât de obicei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here